Me109 version E4 1/32

Ja, några bilder på mitt pågående projekt, En Me109:a. Grejjen med denna är att det egentligen inte är en E4 utan en E1. Men det går ju att modda om dem så E1 blir E4. Mitt val är den klassiska 109:an med gul nos och gul fena bak. Det där med RAL färger är lite kul..om man tar RAL 76 t.ex, hur jäkla många olika 76:or finns det egentligen? fan om man tittar på krigsfoton i färg så ser ju alla olika ut..undrar om tyskarna inte blandade lite hur som eller spädde ut färgerna med kopiss eller nåt. Man tager vad man haver brukar det låta ,inte sant? Jag blandade inte med kopiss iaf när jag blanda..den blev riktigt nice iaf än så länge.


Här är en V12:a som betyngar Me:n. fint de!


En försmak på hur "gulnosen" kommer pryda.


Lite "skarvfixning" på G.


Lite Aiiirbruscht mopeta. Färg gör så himla mycket.

Update Horten

Här kommer en riktigt trevlig bild på min Horten..Vi hade en lite fotosession bland modeller och denna bild fastnade jag för.

Svenska Flygvapnet 1/72

Här är de flesta farkoster av det Svenska flygvapnet från tidigt 50-tal till dagens dato. Modellerna är i skala 1/72 och är byggda och målade av David. Han är förövrigt en av de 2 airbrushsoldaterna på den här sidan. Här kommer alla hans "masterpieces" laddas upp och tro det eller ej mina herrar men ögongodis är det som gäller.