Hasegawa F-8 U Crusader.

Josåatt..bygget går vidare, Målnungen är das klar. Och dekaler börjar pryda das fuselage på självaste nyårsafton..fan att man förlorade på målsnöret...rent bildligt talat..tänkte ha den klar innan året var slut, men men ..Räknar med ca 10 timmar till på den..Men nu liknar den en Crusader iaf. sen så. Ayee! gott nytt jahre på er.

F-8 Crusaderbygge inleds..

Jajamensan! Har du ingen crudsader hemma,så är du ingen flygbyggare..ha ha!.. eller som Crusadrarna själva säger: "if your out of crusaders, you out of pilots".
Jag har hållit på och strula fram och tillbaka med den, men nu har jag bestämt mig för hur jag ska göra. Det som strular till det är den löstagbara vingen. Den får lackas för sig har jag kommit fram till. Så den gjordes nästan först.
Bäst man lägger ned lite "vikt" i det här bygget så det blir ett bra resultat. :-)
Klistervikter is the shit...fyll skiten bara...ha ha!

Jul och Hägring stor!

En fransk delikatess på julbordet. Ser bra ut på håll men är tämligen smaklös hehe. Fujimis Mirage III R är ingen top-of-the-line-enhet direkt.


Det är oldschool kan man säga, resta panelskarvar och inga detaljer nånstans, se bara cockpiten nedan. Passformen kan man dock inte klaga på! Alla delar faller ihop som en fyllgubbe på julafton.

Jaja det blev modäll av den på rekordtid iallafall. Det är det sköna med low-end byggsatser, man behöver inte nöta i evigheter, det blir inte riktigt bra ändå! :) Go Jul!

Sea Harrier är klar!

sten coolt bygge. Ja just det, det är en Airfix av tidigt manér, låt oss säga 1983 eller nåt. Resta paneler och grejjer. Den var väldigt lätt att bygga och hör och häpna! Delarna passade faktiskt skapligt på den här modällän.